Ko smo mi?

Istraživački i tehnološki centar je organizacija koja na jednom mestu objedinjuje najnovije informacije iz oblasti kvaliteta i drugih srodnih oblasti sa dugogodišnjim iskustvom saradnika koji su angažovani u radu. Cilj koji želimo da ostvarimo je da svojim znanjem, iskustvom, jedinstvenom i već nadaleko prepoznatljivom metodologijom i ostalim raspoloživim resursima pomognemo liderima i menadžerima da poslovanje svojih organizacija podignu na viši nivo.

Najbolje reference za naš dugogodišnji rad predstavljaju vodeće firme iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i drugih bivših republika koje ostvarenu saradnju na projektima unapređenja sistema menadžmenta ocenjuju najvišom ocenom.

Visok profesionalni odnos prema poslu, poštovanje definisanih rokova i primereno angažovanje naših saradnika neka budu samo neki od razloga da i Vaša organizacija svoje poverenje pokloni baš nama.

Ono što nas izdvaja od ostalih i što je naša velika prednost jeste povezanost sa Fakultetom tehničkih nauka (FTN). Svi naši saradnici (konsultanti i predavači) su profesori na FTN-u, a ujedno je naša poslovna zgrada i zgrada Departmana za industrijsko inženjerstvo i menadžment.

ITC Novi Sad

Čime se bavimo

Istraživački i tehnološki centar ima dugogodišnje iskustvo pružanja usluga konsaltinga u oblasti implementacije sistema menadžmenta u skladu sa zahtevima ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 27001, HACCP principa, ISO 22000, ISO 50001, ISO/IEC 17025, ISO/IEC 17020, ISO 26000 i drugih srodnih standarda. Pored toga, kompetentni predavači ITC-a angažuju se u cilju obuke iz oblasti standardizacije i primene odgovarajućih metoda i tehnika potrebnih za unapređenje procesa rada u preduzećima klijenata.

ITC u brojkama

0
Realizovana projekta
0
Organizacija kojima smo pružali usluge
0
Stalna saradnika

Novosti

Najava seminara na Tari

Obaveštavamo Vas da će se u periodu od 08.04. do 13.04.2024. na Tari u hotelu "Omorika" održati tradicionalni informativno instruktivni seminari u organizaciji Istraživačkog i tehnološkog centra.

Prijateljske ustanove

Univerzitet u Novom Sadu

Fakultet tehničkih nauka

Departman za industrijsko inženjerstvo i menadžment

Međunarodno sertifikciono telo

ISO – International Organization for Standardization

Institut za standardizaciju Srbije

Akreditaciono telo Srbije

Hajde da sarađujemo

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa nama možete nas kontaktirati bilo kada.